Glob xxl

Glob xxl

In Stock

13 

Glob me flokë bore i cili personalizohet me foto dhe shkrimin që ju dëshironi .

Përmasa e globit është 15/10 cm.

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

Sasia:
Shiko
Shiko Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.