Kornizë A3

Kornizë A3

In Stock

11 

Kornizë me këngen tuaj të preferuar. Kamera e cdo telefoni e skanon automatikisht QR code dhe shfaqet kënga që ju zgjidhni të vendosni.

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

Sasia:
Shiko
Shiko Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.