Kornizë për fëmijë

Kornizë për fëmijë

In Stock

11 

Kornizë A3 ” Kolazh Numri” e personalizuar me fotot e bebushit dhe numrin që dëshironi.

Mund te vendosen 5 deri ne 10 foto

Përmasa e kornizës është 30×35 cm.

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

Sasia:
Shiko
Shiko Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.