Photo Memory Box

Photo Memory Box

In Stock

10.50 

Një alternativë unike për të ruajtur kujtimet që ju dëshironi. Kutia ka 20 foto të përfshira dhe një letër të dekoruar me lule për të shkruajtur një urim që dëshironi.

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

Sasia:
Shiko
Shiko Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.