Trëndafil i përjetsisë

Trëndafil i përjetsisë

In Stock

36 

Trëndafil i përjetsisë për personin tuaj më special.
Trëndafili është origjinal dhe i balsamosur që nuk prishet kurrë.

Sasia:
Shiko
Shiko Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.