Valentine’s Box

Valentine’s Box

In Stock

20 

Valentine’s Box?
Kompozimi perfekt për të surprizuar dashurinë e jetës suaj në festën e të dashuruarve.

•Kutia përmban kartolinë në formë papirusi, verë e bardhë JP. Chenet 180ml , çokollatë , arush dhe lule dekoruese.
•Produkti nuk personalizohet

Sasia:
Shiko
Shiko Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.