Chef’s Basket

In Stock

Chef’s Basket?
Kompozimi perfekt për të surprizuarnënat tuaja të shtrenjta.
•Shporta përmban derrase dhe luge druri te personalizuara, dy çokollata belge dhe një papirus,të cilin e shkruani vetë ju.

25 

Sasia:
Shiko