Doreza gatimi

In Stock

Doreza gatimi

Surprizoni me kete produkt unik gjyshet tuaja duararta.

Dorezat jane material plishi i bute dhe printimi nuk fshihet ne larje

10 

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

Sasia:
Shiko